Altijd vol met ideeen… dat ben ik…Inge. Werkzaam in de grafische branche en sinds 2008 woonachtig in Horst. In 2017 heb ik met mijn gezin de sleutel gekregen van ons droomhuis waar we allemaal volop onze creativiteit in kwijt kunnen en waar we de komende jaren ook nog lekker aan het klussen blijven. Dit huis gaf ons echter nog iets extra’s; een ideale ruimte voor iets wat al heel lang mijn hobby is. Die hobby is hier in september 2018 een officieel bedrijfje geworden: I-shirts.
Begin 2020 hebben we de hobby ruimte helemaal opgefrist en er een mooie moderne winkel van gemaakt. Tegenwoordig doen we veel meer dan alleen shirts bedrukken, daarom hebben we dan ook onze naam veranderd naar Studio Inge.

Wat die hobby dan precies is?
Shirts en textiel bedrukken, kaartjes maken en ander grafisch werk. Ideeën zijn er genoeg, de producten die we kunnen leveren zullen ook meer en meer worden. Zeker nu Peter ook meehelpt met het maken van handgemaakte hout producten.

Waar de inspiratie vandaan komt? 
Mijn vriend, onze kinderen, de kleine en bijzondere dingen in het dagelijkse leven. En uit de input en verhalen van de klanten uiteraard.

Wat heb jij eraan?
Wij maken niet alleen zoals zoveel webshops leuke shirt bedrukkingen maar bieden op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten aan. We hebben een groot aantal voorbeelden, maar ook jouw eigen tekst, illustratie kan op een T-shirt of een keukenschort. Of liever op een fles wijn, foto op hout of een tas? Ook dat kan! Tevens voor geboortekaartjes, communiekaartjes, flyers, een bedrijfshuisstijl en voor ander grafisch werk kun je bij Studio Inge terecht.

Tot snel?
Liefs Inge